...

YAZ OKULUNDA DİĞER ÜNİVERSİTELERDEN DERS ALACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Yaz okulunda diğer üniversitelerden ders alacak öğrenciler ekteki formu doldurarak bölüm başkanlığına müracaat etmeleri gerekmektedir. Yaz okulunda diğer üniversitelerden ders alınabilmesi için;

1. Öğrencinin birime giriş yılındaki puanından daha yüksek taban puanı olmak şartıyla yaz öğretiminden toplamda en fazla 3 ders başka bir üniversitenin programından alınabilir.
2. Alınacak dersin ders içeriğinin ilgili üniversitenin sisteminden çıktı alınması gerekmektedir. Alınan ders içeriği çıktısı, bölümümüzde dersi veren öğretim elemanı tarafından uygun görüldükten sonra bölüm başkanlığına dilekçeyle müracaat edilecektir.
3. Ceyhan Mühendisliği Fakültesi ilgili bölümünün eğitim planındaki AKTS ve kredi değerleri geçerli olacaktır

Örnek dilekçe için tıklayınız.