...

ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE(ACİL)

Üniversitemiz Uzaktan Öğretimde Ölçme ve Değerlendirme Yönergesi yayınlanmıştır.

Yönergenin 11. Maddesi ((1) Uzaktan öğretim ve sınavlar için gerekli alt yapıya sahip olmayan ve 6. maddenin (1) ve (2). fıkrası kapsamına giren öğrenciler, 2020-2021 eğitim-öğretim yılı güz dönemi için bir kereye mahsus izinli sayılmaya yönelik dilekçelerini, bu yönergenin yürürlüğe girdiği tarihten itibaren 15 gün içinde verebilirler).kapsamında öğrenciler dilekçelerini ilgili birimlere vererek izinli sayılma (kayıt dondurma) talebinde bulunabilirler.

Yönergenin 6. Maddesi 2. Fıkrası (Teknik donanıma sahip olmayan öğrenciler, isterlerse ÇÜBİS sistemi üzerinden başvurmaları halinde Çukurova Üniversitesi tarafından Üniversitenin ana kampüsü ve diğer kampüsleri içinde belirlediği bilgisayar laboratuvarlarından ya da başka bir Üniversitenin bilgisayar laboratuvarlarından veya Üniversite tarafından bildirilen kamu kurumları olanaklarından yararlanabilirler.) kapsamında ÇUBİS üzerinden başvurular 9 Kasım 2020 tarihinden itibaren yapılabilecektir.

Yönergeye ulaşmak için tıklayınız.