...

Prof. Dr. Mehmet BİLGİLİ Hocamız Stanford Üniversitesi’nin Sıralama Listesinde

Stanford Üniversitesi’nden Dr. John PA Ioannidis, K. W. Boyack ve J. Baas’ın PLOS Biology dergisinde yayımlanan “Updated science-wide author databases of standardized citation indicators” başlıklı makalesine göre dünyada ilk en iyi % 2’lik dilimde 8 Çukurova Üniversite'li akademisyen yer aldı.

Bu standart atıf göstergeleri, bilim insanlarının atıf sayıları, H-indeks değerleri, ortak yazarlıkları ve kariyer boyu etki faktörlerine bağlı olarak hesaplandı. Çalışma, bu göstergeleri kullanılarak bilim insanlarını 22 bilimsel alan ve 176 alt alanda sınıflandırdı.

Fakültemizin Öğretim Üyelerinden Sn Prof. Dr. Mehmet BİLGİLİ bu listeye girmeye hak kazanmıştır.Fakültemize yaşattıkları gurur için teşekkür ediyoruz.