...

Ceyhan Mühendislik Fakültesi'nde Mezuniyet Coşkusu

Çukurova Üniversitesi Ceyhan Mühendislik Fakültesi'nde mezuniyet heyecanı yaşanırken, Makine Mühendisliği ve Kimya Mühendisliği Bölümü 2020-2021 eğitim yılı mezunlarını verdi.

Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan Törene, Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Prof. Dr. Abdulkadir Yaşar, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Deniz YILDIRIM ve Doç. Dr. Kerimcan ÇELEBİ, Makina Mühendisliği Bölüm Başkanımız Mehmet BİLGİLİ, akademik ve idari personel, öğrenciler ve velileri katıldı. Mezun olan öğrencilere temsili diplomalarının verilmesinin yanı sıra, dereceye giren öğrencilere plaketleri verilirken, fakülte birincisi olarak mezuniyet sevinci yaşayan Ersin ÜNAL, yaş kütüğüne isminin yazılı olduğu plaketi çakmanın gururunu yaşadı.