Adana Büyükşehir Belediyesi ASKİ Şube Müdürünün Ceyhan Yerleşkesini Ziyareti

Adana Büyükşehir Belediyesi, ASKİ Şube Müdürü Sayın Suat YAVUZ, Çukurova Üniversitesi Ceyhan Yerleşkesi'ni ziyaret etmiştir. Görüşmeler, Ceyhan Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Doç. Dr. Deniz YILDIRIM'ın makamında gerçekleşmiş olup, görüşmelere Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Mahmut KILIÇ, Dekan Yardımcıları, Fakülte Sekreterimiz, Ceyhan Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı ve Yüksekokul Sekreteri de katılmıştır. Görüşmelerde, Adana Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ’nin, yerleşkemize verdikleri destekler için teşekkür edilmiş, önümüzdeki süreçte de işbirliğinin artarak devam etmesi kararlaştırılmıştır. Yerleşkemizin altyapı ve asfalt çalışmalarının yapılmasıyla ilgili ihalenin tamamlandığına dair müjdeli haber de, Sayın Suat YAVUZ tarafından bildirilmiştir.